۱. آگاهی از برند:
یکی دیگر از اهمیت های لباس پوشیدن، ایجاد آگاهی از برند است. یونیفرم ها استانداردهای تصویری شرکت را نشان می دهند، برند خود را ایجاد می کنند و لوگوی خود را به نمایش می گذارند.
۲.ایجاد حس برابری:
وقتی همه افراد در کسب و کار یا مدرسه لباس یکسان می پوشند، کارمندان و دانش آموزان دارای شرایط برابر هستند. هیچ کس نمی تواند به دلیل لباس های بهتر یا گران تر برجسته شود. این امر اعتماد به نفس را افزایش می دهد و گروه را متحد می کند. همه بدون توجه به وضعیت اقتصادی، در یک پلتفرم قرار دارند.
۳. صرفه جویی در بودجه:
پوشیدن لباس فرم به معنای عدم نیاز به خرید لباس کار یا مدرسه است. این امر باعث کاهش هزینه های مالی افراد مشغول به کار در سازمان میشود.
۴. احساس تعلق:
در نهایت، یونیفرم ها حس تعلق ایجاد می کنند. پوشیدن لباس واحد و یک شکل این حس را به افراد القا میکند که در خانه هستند و این باعث بهبود تیم سازی و رضایت کلی می شود.
۵ .ظاهر حرفه ای:
یک لباس مناسب، حس حرفه ای بودن را در محل کار حفظ می کند. کارکنان، خود به تنهایی میتوانند تنها با حسی که از یونیفرم خود میگیرند، کارآمد تر عمل میکنند.
۶.نظم دهی:
پوشیدن یک یونیفورم مشترک با همه ی المان های متناسب با سازمان، در ایجاد یک محیط سازمانی منظم، کمک بسیار شایانی میکند.
۷. بهبود قابلیت اعتماد و اطمینان از نگاه شخص ثالث:
اصولا مردم در برخورد با کارمندان، به راهنمایی و خدمات کارمندان یونیفرم پوش حرفه ای، اعتماد بیشتری می کنند. آنها همچنین معتقدند که کارکنان مراقبت های بهداشتی، با پوشیدن لباس مناسب، خدمات و مراقبت های پزشکی بهتری را به آنها ارائه می دهند.
۸. شناسایی و طبقهبندی حرفهای:
امکان دسته بندی و جداسازی پرسنل ازهم، بسته به جایگاه و وظایفشان با تغییر یا افزودن المان ها در طراحی یونیفرم وجود دارد.
۹. صرفه جویی در زمان:
به لحاظ اینکه فرد هرروز صبح با چالش انتخاب لباس مواجه نمیشود.
۱۰.به عنوان یک استراتژی بازاریابی کمک می کند:
اصولا در بازاریابی برخورد اول بسیار مهم و تاثیر گذار است. بنابراین ظاهر شدن شما بعنوان نماينده ی سازمان باید بگونه ای باشد که حوزه فعالیت، حرفه ای بودن و قابل اعتماد بودن سازمان شما را منعکس کند تا برای شکل گیری همکاری ترقیب کننده باشد.